Stappenplan bieder

Clickbid, dat had er eerder moeten zijn! Klopt. Maar hé, niet getreurd, we zijn er. Je kunt vanuit je luie stoel online bieden op de woning van je dromen! Wat je precies allemaal moet doen lees je hier.

Stap 1

Account aanmaken

Lekker bieden op woningen. Dat kun je bijna doen. Eerst nog even een account fixen. Klik op de knop ‘registeren’ bovenaan deze pagina of ga naar login.clickbid.nl en klik op ‘account aanmaken’. Heeft de makelaar de Clickbid widget al op de woningpagina geplaatst? Dan kun je ook via die widget een account aanmaken. Heb je al een account? Dan kun je meteen door naar stap 3.

Tip: registreer op tijd, zodat je meteen kunt starten met bieden als jouw droomwoning online staat.

Stap 2

Account verifiëren

Alles ingevuld, de voorwaarden geaccepteerd en op ‘registeren’ geklikt? Dan heb je mail. Niet ontvangen? Kijk even in je spam. In die mail staat een verificatiecode. Vul die in op de website en kies het sterkste wachtwoord wat je kunt bedenken.

En dan… vragen we je om een eenmalige* betaling van €24,95 of €49,95 (afhankelijk van het type account). Met het eerste type kun je onbeperkt* bieden op de woningen bij één makelaar, met het tweede type kun je onbeperkt* bieden op alle bij Clickbid aangesloten makelaars.

*voor de periode van een jaar.

 

Stap 3

Bieden

Wat wil je bieden? Haal die droomwoning binnen met jouw bod. Op de makelaarswebsite staat de Clickbid woning gemarkeerd met het Clickbid icoon rechtsonder. Klik de widget open om een bod te plaatsen. Elke Clickbid woning heeft een biedingstermijn, dus wees op tijd! Zolang de tijd loopt kun je bieden, onbeperkt!

Stap 4

Biedingsvoorwaarden

Geef bij het plaatsen van je bod de voorwaarden aan. Wil je een bod doen onder voorbehoud van financiering? Geen probleem. Voorkeursdatum van oplevering? Invullen maar. Heb je zelf nog extra voorwaarden? Geef dat aan via het opmerkingenveld.

Bij het plaatsen van een bod moet je steeds minimaal €100,- hoger bieden dan het vorige bod. De eerste bieder moet minimaal het startbedrag bieden.

Stap 5

E-mailmeldingen

Bod gedaan? Dan krijg je sowieso een mail. Weet jij in elk geval dat je bod is ontvangen. Ben je overboden? Dan krijg je ook een mail. Zorg dus dat je bij blijft en houd je inbox goed in de gaten. Veel geluk!

Stap 6

Jiiiihaaa!

Teller op 0? Dan zijn we klaar. De biedingstermijn is verlopen en de bal ligt bij de makelaar. Die gaat de biedingen bekijken en contact opnemen met het beste bod. Huh… het beste zeg je? Klopt. Het hoogste bod is niet persé de beste. De prijs is een van de factoren, de opleverdatum en verdere biedingsvoorwaarden kunnen ook invloed hebben op de keuze van de makelaar. #spannend.

Contact

Vragen over Clickbid?