Stappenplan Verkoper

Hoe werkt Clickbid voor verkopers? Heel simpel! We leggen het uit in onderstaande stappen.

Stap 1

Bespreken met de makelaar

Je makelaar werkt met Clickbid, dat is fantastisch! Zorg dat de makelaar jouw e-mailadres invoert bij het invoeren van je woning. Zo wordt je op de hoogte gehouden van alle vorderingen.

Stap 2

Bieden vanaf prijs

Bepaal samen de bieden vanaf prijs. Dat is het minimale bedrag wat bieders in kunnen voeren om een bod te plaatsen op je woning.

Stap 3

Clickbid widget

De startdatum bieden is verstreken, de Clickbid widget verschijnt op de woningpagina van de makelaar. Je kunt gedurende het hele proces hier live meekijken.

Stap 3

Bieden

Er kan geboden worden! Schrik niet als de biedingen niet meteen binnenstromen. De ervaring leert dat het laatste moment het spannendst is. Het overgrote deel van de biedingen wordt op het laatste moment geplaatst… #spannend

Iedereen krijgt een kans. Als er een bod wordt geplaatst in de laatste 5 minuten wordt er 5 minuten toegevoegd op de teller.

Stap 4

E-mailnotificaties

Hou je mailbox in de gaten. Als je even niet live mee kunt kijken is dat geen ramp. Je wordt per e-mail op de hoogte gehouden van alle biedingen. Ontvang je geen e-mail? Check dan even of ze in je spambox terecht komen…

Stap 5

Jiiiihaaa!

Staat de teller op 0? Dan kan er niet meer geboden worden. Wat nu? Nu neemt de makelaar contact met je op.┬áJij bepaalt zelf – met de makelaar – of je ingaat op een van de bieders. Je kunt het hoogste bod kiezen, maar een lager bod met beter voorwaarden is misschien ook wel handig.

Veel geluk!

Contact

Vragen aan Clickbid?