Privacy policy

We vinden het belangrijk om integer om te gaan met jouw privacy en eventuele persoonsgegevens. Zowel bij het gebruik van de website (clickbid.nl), als het portal (login.clickbid.nl) en de widget die ingeladen wordt op de makelaarswebsite.

Om de privacy van onze gebruikers te waarborgen hebben we hier een privacybeleid voor opgesteld.

1. INTRODUCTIE

In deze privacy statement kunt u lezen hoe wij omgaan met uw (persoons)gegevens. Heeft u vragen over de informatie in deze verklaring? Neem dan contact met ons op.

2. TOEPASSING

Deze privacy statement is van toepassing op alle websitebezoeken, transacties en overeenkomsten met Clickbid B.V.

Bedrijfsgegevens:

Naam: Clickbid B.V.
Adres: Beatrixlaan 20, 4461PN Goes
Telefoonnummer: 085 – 130 8498
KvK: 74929399
Website: www.clickbid.nl

De website van Clickbid (www.clickbid.nl) en de Clickbid widget (ingeladen op de makelaarswebsite) verwerkenprivacygevoelige gegevens, oftewel persoonsgegevens. Clickbid is verantwoordelijk voor de verwerking van deze gegevens en vindt een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens erg belangrijk.

Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de algemene verordening gegevensbescherming (AVG)stelt. In deze privacy statement leggen we uit welke persoonsgegevens we verzamelen. Daarnaast leggen we uit voor welk doel we deze gegevens gebruiken.

3. PERSOONSGEGEVENS

Persoonsgegevens zijn gegevens die direct over een persoon gaan of informatie die naar een persoon te herleiden is. Voorbeelden van persoonsgegevens zijn: naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, postcode, huisnummer, ras, godsdienst, gezondheid etc.

In uw websitebezoek of samenwerking met Clickbid zijn slechts enkele van deze gegevens relevant. We willen u vragen enkel persoonsgegevens te verstrekken die u noodzakelijk acht voor onze samenwerking.

4. DOELEINDEN

Clickbid verzamelt persoonsgegevens via www.clickbid.nl via formulieren op de website. De Clickbid website is voorzien van een contactformulier. In dit formulier vragen we u om:

Uw naam,
e-mailadres,
telefoonnummer,
een bericht.

Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen of een aanvraag doen voor een van onze diensten. De gegevens die we verzamelen met het contactformulier gebruiken we om uw vraag te beantwoorden. Dit doen we per e-mail of telefonisch. De gegevens die u invoert worden beperkte tijd door ons bewaard. Bij vervolgvragen kunnen we deze gegevens gemakkelijk benaderen wanneer het nog in ons systeem staat. We bewaren de ingevulde gegevens maximaal zes maanden nadat u ze ingevoerd hebt.

Naast een contactformulier is de Clickbid website voorzien van een loginformulier en een registratieformulier. Het loginformulier wordt gebruikt om toegang te krijgen tot uw Clickbid account. Met het registratieformulier kunt u dit account aanmaken. Tijdens het registratieproces vragen we u om de volgende gegevens:

Makelaarsaccount:

Voornaam,
achternaam,
e-mailadres,
straatnaam,
huisnummer,
postcode,
land,
provincie,
plaats,
website,
telefoonnummer,
naam makelaarskantoor.

Uw voornaam en achternaam gebruiken we om u te kunnen adresseren in contact. Het e-mailadres gebruiken we om u op de hoogte te houden van activiteit rondom uw account. Bijv. wanneer er een bod geplaatst wordt op een woning die u ingevoerd heeft of als een biedingsproces bijna beëindigd is. Uw adres en bedrijfsgegevens vragen we om een factuur op te kunnen maken betreffende de Clickbid diensten die u afneemt.

Biedersaccount:

Voornaam,
achternaam,
telefoonnummer,
e-mailadres,
straatnaam,
huisnummer,
postcode,

Uw voornaam en achternaam gebruiken we om u te kunnen adresseren in contact. Het e-mailadres gebruiken we om u op de hoogte te houden van activiteit rondom uw account. Als u een bod plaatst, krijgt u daar bijvoorbeeld een e-mailnotificatie van. Uw adresgegevens kunnen we gebruiken om uw identiteit te verifiëren. Clickbid verstrekt de adresgegevens van de bieder niet aan de makelaar.

5. VERSTREKKING AAN DERDEN

De makelaar kan in zijn Clickbid portaal een aantal gegevens inzien van bieders. Dit zijn:

De naam
Telefoonnummer
E-mailadres

Deze gegevens kan de makelaar gebruiken om de betreffende bieder te benaderen. De makelaar kan deze gegevens enkel inzien nadat een gebruiker een bod heeft geplaatst.

We verstrekken uw persoonsgegevens verder alleen aan derden (bedrijven of instellingen) als dat wettelijk verplicht is. Bijvoorbeeld wanneer de politie dit eist bij een vermoeden van een misdrijf.

Clickbid werkt samen met subverwerkers, bijv. onze websitebeheerder. De partners waarmee we werken kunnen uw persoonsgegevens of die van uw klanten onder ogen krijgen. Het samenwerken met deze subverwerkers is voor Clickbid essentieel in onze dienstverlening. Om ervoor te zorgen dat deze subverwerkers correct met deze data omgaan, heeft Clickbid zogenaamde verwerkersovereenkomsten afgesloten met onze leveranciers.

Clickbid is actief op social media. De social media pagina’s van Clickbid verzamelen wellicht persoonsgegevens. Deze verklaring is alleen van toepassing op www.clickbid.nl.Wij kunnen niet garanderen dat andere partijen nauwkeurig met uw persoonsgegevens omgaan.

Uw gegevens worden niet verstrekt aan partijen buiten de Europese Unie.

6. INZAGE, WIJZIGING OF VERWIJDEREN VAN PERSOONSGEGEVENS

Wilt u iets weten over de persoonsgegevens die we van u verzameld hebben? Neem dan contact met ons op. De contactgegevens staan onder punt 2 van deze privacy statement. Voor wat betreft uw persoonsgegevens mag u ons altijd vragen om:

Inzage in de precieze persoonsgegevens die we van u hebben.

Uitleg over de persoonsgegevens die we van u hebben en wat we daarmee doen.

Uw persoonsgegevens aan te passen als deze incorrect zijn.

Uw persoonsgegevens te verwijderen als deze bijv. niet correct of verouderd zijn.

Daarnaast mag u te allen tijde uw toestemming om uw persoonsgegevens te bewaren en verwerken intrekken of bezwaar maken tegen hoe we uw persoonsgegevens gebruiken.

7. BEWAREN VAN GEGEVENS

Clickbid bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor onze dienstverlening. Nadat deze gegevens niet meer noodzakelijk zijn verwijderen we deze.

8. BEVEILIGING

Clickbid treft maatregelen om persoonsgegevens te beschermen.

De toegang tot persoonsgegevens wordt altijd afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord.

Persoonsgegevens worden na ontvangst opgeslagen op een afgeschermd systeem dat enkel toegankelijk is voor medewerkers van Clickbid.

Het personeel van Clickbid gaat vertrouwelijk om met persoonsgegevens.

Clickbid maakt gebruik van een SSL-certificaat (secure socket layer).

Clickbid registreert alle opvragingen van persoonsgegevens.

9. KLACHTEN

Hebt u een klacht over de manier waarop Clickbid met uw privacy omgaat? Neem dan allereerst contact met ons op. We zullen uw klacht aanhoren en behandelen. Stel dat u vervolgens van mening bent dat we er samen niet ‘uitkomen’, kunt u altijd een tip sturen naar de Autoriteit Persoonsgegevens (https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons) of naar de rechter stappen.

Vragen over deze privacy policy? Neem contact met ons op.

 

Contact opnemen

Nog vragen of wil je gewoon wat delen? Neem even contact op. Je hoort van ons!



Direct contact?

Vragen over Clickbid? Stel ze maar! Heb je vragen over een woning, over de diensten van de makelaar die gebruik maakt van Clickbid?

FAQ

Je hebt een vraag! Gaat het over Clickbid? Dan hebben wij een antwoord! In onze FAQ vind je een rijtje met veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij, dan is jouw vraag toch iets unieker dan we dachten. Neem even contact met ons op, dan beantwoorden hem alsnog!

Bekijk FAQ