Online bieden op woningen?

Met Clickbid tover je een makelaarswebsite om in een online bieden platform. Bezoekers kunnen na een registratie vrij bieden op woningen, mits je deze hebt aangemeld als Clickbid woning en ze een Clickbid account hebben. Bieders hoeven tijdens het bieden je makelaarswebsite niet te verlaten. Dat is wel zo handig, en zo heeft de bieder alles bij de hand.

Makelaar: onbeperkt bieding-woningen aanmaken voor €49,95 per maand (exclusief BTW)
Bieder: onbeperkt* bieden bij één Clickbid makelaar: €24,95. Onbeperkt bieden bij alle Clickbid makelaars: €49,95 (inclusief BTW)

*een account is een jaar geldiglogin.clickbid.nl


Op login.clickbid.nl geeft de makelaar door op welke woning(en) geboden mag worden.Widget


Op de pagina's van de woningen verschijnt een widget, waarin bieders hun bod (of biedingen) achter kunnen laten.Klok


Als de tijd afloopt komt de beste bieder uit de bus. Daar neemt de makelaar contact mee op!

Stappenplan Bieder

Wil je online bieden op je droomwoning? Te gek! Clickbid maakt het mogelijk. Maar eerst nog even een account aanmaken. Hoe? Ga naar ‘inloggen’ en de rest wijst zich vanzelf. Een tip: maak je account vroeg genoeg aan, voordat je in tijdnood komt.
Heb je al een account? Lekker bezig, dan kun je los!
We leiden je graag verder in dit proces. Dus bekijk onze stappen even. Dan mis je niks!


Bekijk stappen

Stappenplan Makelaar

He makelaar, geïnteresseerd in Clickbid op jouw website? Top. Bekijk welke stappen je moet zetten om je makelaarswebsite om te toveren tot een professioneel bieden platform. Je kiest zelf welke woning een Clickbidwoning wordt.


Bekijk stappen

Stappenplan Verkoper

Hoe werkt Clickbid voor woningverkopers? Gewoon super. Jouw makelaar kiest voor Clickbid, dat vinden we top. Clickbid houdt je tijdens het bied-proces van elke stap op de hoogte door e-mailnotificaties. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon live meekijken. Wel zo #spannend.


Bekijk stappen

FAQ

Je hebt een vraag, maar bent daar niet de eerste mee. We verzamelden voor het gemak een rijtje met veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij, dan is jouw vraag toch iets unieker dan we dachten. Neem even contact met ons op, dan beantwoorden hem graag!

Bekijk gehele FAQ

Direct contact?

Geen tijd. Heeete koffie. Direct support? Bel of mail.

Direct mailen085 – 130 8498

Contact

Vragen over Clickbid?